Gestionarea emotiilor: adevaratul succes!

Fiecare dintre noi incercam emotii diferite pe parcursul unei perioade de timp. Sa nu uitam ca acestea nu reflecta capacitatea noastra emotionala, ci mai curand, limitarile pe care ni le impunem si tiparele stabilite de-a lungul vietii. Tu esti singura persoana capabila sa realizeze ca felul in care te simti este determinat de comportamentul tau. Este important sa-ti oferi tie insuti sansa de a creste durata timpului pe care il petreci in stari emotionale pozitive.

Trebuie sa schimbi ceea ce crezi despre o stare emotionala negativa, care te tulbura si iti provoaca rau. Adica sa te asiguri ca incepi sa o controlezi. Intotdeauna sa te concentrezi asupra solutiilor si nu a problemelor. Sa inlocuiesti emotia veche, limitativa cu una noua, datatoare de putere.

Calitatea relatiilor tale personale depinde de conexiunea emotionala cu oamenii la care tii cel mai mult. Succesul nu are valoare daca nu avem cu cine sa-l impartim. Cu toate acestea, ceea mai profunda si dorita emotie umana ramane aceeea a conexiunii cu alte suflete.

Pentru ca relatiile cu cei dragi sa se pastreze in timp, cheia este sa comunici clar de la bun inceput. Sa cunosti si sa faci cunoscute dorintele, crezurile, sentimentele, emotiile, in mod reciproc. Sa acorzi prioritate in viata ta celor dragi, sa privesti realtia cu ei ca pe un loc unde mergi pentru a darui din tot sufletul.

Trebuie sa ne amintim ca vom avea parte in viata de lucrul pe care ne focalizam si in care investim emotii. Sa avem grija ce ne dorim si ce rezultate urmarim, sa imbunatatim zilnic gandurile si emotiile noastre si astfel, nivelul intensitatii si conexiunii emotionale cu cei jur, va creste.

Preia controlul asupra emotiilor tale si vei constata ca intr-o inima plina este loc pentru toate!

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe