„De poti crede, toate sunt cu putinta celui ce crede”

Am descoperit ca, daca te astepti la ce e mai rau, vei primi ce e mai rau, iar daca te astepti la ce e mai bun, vei primi ce e mai bun. Am invatat la propriu magia credintei.

Adevarul este ca cea mai puternica lege recunoscuta atat de psihologie, cat si de religie, este sa iti modifici obisnuintele mentale in sensul credintei, in locul necredintei. Incepe sa citesti Biblia si observa numarul de referiri la credinta. Vei avea o noua putere de a obtine ceea ce Dumnezeu si cu tine hotarati ca vrei cu adevarat de la viata. Credinta, increderea, gandirea pozitiva, credinta in Dumnezeu, credinta in alti oameni, credinta in tine insuti, credinta in viata, aceasta este esenta tehnicii depre care ne invata Biblia: „Daca aveti credinta, nimic nu va fi voua cu neputinta” (Matei 17-20).

„Dupa credinta voastra, fie voua” (Matei 9-29)

Atunci cand te increzi in Dumnezeu, el iti indruma mintea in asa fel incat sa nu iti doresti lucruri care nu sunt bune pentru tine sau nu sunt in armonie cu vointa lui. Dar inseamna cu siguranta ca, atunci cand inveti sa crezi, orice lucru maret devine o posibilitate pentru tine. Atunci cand te astepti la ceva bun, eliberezi o forta magnetica in mintea ta care prin legea atractiei aduce tot ce e mai bun. A te astepta la ce e mai bun inseamna sa participi cu toata inima la ceea ce doresti sa realizezi. Un lucru esential pentru a atrage ce iti doresti din tot sufletul, e sa te implici total si sa investesti toate eforturile de care esti in stare in proiectele in care te-ai angajat. Viata nu poate refuza persoana care daruieste totul. Oamenii sunt infranti in viata nu din lipsa vreunei abilitati, ci din cauza neimplicarii totale. Ei nu se asteapta din toata inima sa reuseasca.

Cea mai puternica forta a naturii umane este tehnica fortei spirituale propovaduita de Biblie. Crede astfel incat sa constientizezi adevarul ca increderea poate muta muntii.

Nu fi „retinut”. Mergi cu toata forta inainte! Fa acest lucru, iar viata iti va darui totul!

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe