Transforma-te intr-un om nou

Una dintre cele mai mari descoperiri ale generatiei noastre este ca fiintele umane isi pot schimba viata transformandu-si modul de gandire. Dupa cum gandesti, asa va fi! Prin urmare, genereaza ganduri prospete, noi, creative, de credinta, dragoste si bunatate si rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara. In mod real, prin acest proces iti poti schimba viata.

Mai mult decat atat, daca decizi sa-ti incredintezi viata lui Dumnezeu si sa urmezi principiile enuntate in biblie, vei constata ca vei primi ganduri noi, care iti vor deschide calea spre implinire!

In mod cert, tu esti acela care iti poti gandi drumul catre esec si nefericire, dar in acelasi timp iti poti gandi drumul catre reusita si fericire.

Lumea in care traiesti este determinata de gandurile care iti ocupa in mod obisnuit mintea. Un psiholog celebru a spus: ” Exista o tendinta profunda in natura umana de a deveni exact ceea ce te imaginezi in mod obisnuit a fi.”

Pentru a-ti modifica viata, trebuie sa incepi sa gandesti diferit. Nu accepta in mod pasiv imprejurari nesatisfacatoare, ci formeaza-ti in minte o imagine despre cum iti doresti sa fie, crede in ea, roaga-te pentru ea, munceste la constientizarea ei si vei obtine rezultatul dorit.

Este posibil ca uneori sa-i cerem prea mult lui Dumnezeu, insa suntem incurajati de versetul din Scriptura care spune: ” Si toate cate veti cere, rugandu-va cu credinta, veti primi” (Matei 21:22). Asta inseamna ca atunci cand te rogi pentru ceva anume, este indicat sa vizualizezi acel lucru. Crede ca, daca e voia lui Dumnezeu si daca e un lucru folositor iti este dat chiar in acea clipa. Asigura-te ca cererea ta este corecta din punct de vedere moral, spiritual si etic, mentine-o in mintea si sufletul tau si vizualizeaza un rezultat bun. Oamenii din toate domeniile vietii care obtin reusite notabile cunosc valoarea acestei legi din propria experienta.

Crede in Dumnezeu mai presus de orice, crede in tine, alege ce este corect, folositor si ziditor pentru desavarsirea calatoriei tale prin aceasta lume!

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe