Magia gandului

O minte asemenea celei a profetului David a spus: „Oamenii sunt ceea ce cred in adancul sufletului ca sunt”. Mintea noastra poate transforma raiul in iad si iadul in rai! Puterea gandului este magica.

Porniti sau continuati drumul vietii cu aceasta afirmatie a marelui folozof Disraeli : „Viata e prea scurta pentru a fi traita meschin”.

Prin urmare, fericirea si succesul se dobandesc numai prin credinta. Credeti ca puteti misca un munte si veti putea, precum citatul din Biblie.

Nu confundati speranta cu credinta. Puteti obtine orice va doriti crezand, nu doar sperand. Credinta naste atitudinea pozitiva, puterea si energia necesare pentru a actiona. Atunci cand credeti ca puteti reusi, „cum veti reusi” va veni de la sine. Credinta nestramutata va ofera modalitatile si mijloacele de a realiza ce va propuneti. Increderea voastra in reusita va atrage si pe altii sa investeasca incredere in voi. Anticipati victoria si veti reusi! Noi suntem opera propriilor ganduri. Daca te focusezi pe lucruri marete, importante, asta vei dobandi. Succesul pe care-l poti obtine inseamna lucruri bune minunate, prosperitate personala si mai inseamna libertate, adica eliberare de griji, spaime, frustrari si esec. Succesul inseamna incredere si respect de sine. Succesul ne transforma in invingatori!

Este momentul sa aduceti lumina in mintea si sufletul vostru ! Atunci credinta va invalui fiinta voastra si va transforma totul, intr-un mod miraculos!

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe