Nu te mai tulbura!

De multe ori ne facem viata dificila in mod inutil, pentru ca ne risipim forta si energia tulburandu-ne!

Ne framantam, ne agitam, ne pierdem cu firea pentru orice situatie din viata noastra, fara sa constientizam ca o agravam, mentinand aceasta stare de agitatie. Trebuie sa ne oprim din agitatie si sa ne linistim daca dorim sa avem puterea de a trai eficient. Primul pas este sa incetinim ritmul. Multe persoane isi distrug trupurile fizice, sufletul si mintea, practicand acest ritm alert. Aceasta suprastimulare produce toxine otravitoare in corp si cauzeaza o boala emotionala. Produce oboseala si un sentiment de frustrare. E imposibil sa ai parte de o pace a sufletului, daca ritmul este accelerat peste masura.

Singurul ritm in care este intelept sa traiesti este ritmul lui Dumnezeu. El le face pe toate, fara sa se grabeasca, la timpul potrivit. Acelasi ritm ne este oferit si noua: ” Pace va las voua, pacea Mea o dau voua…(Ioan 14-27). Practica „pacea lui Dumnezeu, care covarseste orice minte”. Dupa care observa senzatia de putere tacuta care izvoraste din tine.

Incetineste ritmul, deoarece lucrul pe care ti-l doresti cu adevarat va fi acolo cand vei ajunge la destinatie, cu conditia sa lucrezi in acest sens fara stres si tensiune. Iar daca, sub indrumarea lui Dumnezeu, lucrul dorit nu e acolo, inseamna ca nu trebuia sa fie acolo!

Pastreaza-ti pacea mentala prin practicarea gandurilor pasnice. Opreste-te din tot ce faci. Ia o pauza! Cauta sa redobandesti linistea interioara si bucuria, iar apoi continua viata intr-un ritm echilibrat care sa te conduca la implinirea dessavarsita!

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe