Ce vrei, de fapt?

In momentul in care te vei hotari ce vrei de la tine si cu tine, vei solutiona aceasta necunoscuta!

Conditia esentiala ca sa afli ce vrei de la tine este sa lasi frica deoparte. Frica ne determina sa avem credinte false despre noi si capacitatea noastra de a actiona in situatiile de viata cu care ne confruntam. Apoi trebuie sa descoperi acele situatii, persoane, activitati care iti aduc bucurie. Atunci cand ramai prezent pe deplin intr-o activitate pe care o faci si nu te simti constrans, este o activitate care iti place.

„Viata merge mai departe”, asa este! Dar tu esti acela care alegi daca continui in mod firesc sau te impotrivesti. Orice regrete si sentimente de vinovatie te tin ancorat in trecut si nu-ti mai permit sa vezi ce iti doresti cu adevarat. Nu continua sa-ti pui piedici singur.

Nu iti asuma rolul de victima, deoarece nu vei putea alege ce iti doresti. Nu o poate face nimeni in locul tau. Ai incredere in tine si nu te mai sabota cu fiecare ocazie in care nu reusesti ceva. Bucura-te de tot ce ai astazi si accepta nereusitele din trecut ca pe niste experiente prin care trebuia sa treci, pentru a deveni cel care esti astazi: puternic, intelept, experimentat, bun, pregatit pentru lucruri noi.

Focuseaza-te pe lucrurile la care te pricepi. Daca esti priceput la ceva este pentru ca asta e menirea ta. Si in acest lucru se afla raspunsul tau la intrebarea: ce imi doresc, de fapt?

Momentul in care vei afla ce iti doresti, de fapt, iti va darui o pace si o bucurie in suflet si o dorinta de a impartasi aceste emotii cu cei dragi! Atunci iti vei recapata puterea, vei trai cu adevarat in prezent si vei fi de neoprit!!

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe